Motor Riders

Облеклото на мотоциклетистите

Облеклото на мотоциклетистите зависи от вида на мотоциклета и начина на каране:

За тежки и големи мотоциклети, като Harley-Davidson Road King или Honda Gold Wing. Мотоциклетистите използват кожено яке и каска с визьор. Тези мотоциклети обикновено се използват за дълги пътувания и затова е необходимо да се предпазват от вятър, студ и други атмосферни условия.

За спортни мотоциклети, като Suzuki GSX-R или Yamaha YZF-R1. Мотоциклетистите носят мото екип с твърди защитни елементи за раменете, лактите и коленете. Тези мотоциклети са проектирани да се движат с висока скорост, така че е необходимо мотоциклетистите да бъдат максимално защитени от падания, затова носят каска с визьор, както и мото ботуши.

Каращите спортни мотори, избират същия цвят за кожения си костюм и каска, какъвто е и на мотора. Така че по време на движение, да се сливат с мотора, в синьо за Yamaha, зелено за Kawasaki или червено за Honda.

За офроуд мотоциклети, като Honda CRF или KTM EXC. Мотоциклетистите се нуждаят от защита за главата и лицето си, от камъни, прах и други пречки по пътя си. Затова те използват специални крос каски. А за да предпазят тялото си и едновременно с това да не ограничават движенията си, носят дебели дрехи.

Кожата

Всеки вид мотоциклет притежава специфична визия, така е и с облеклото на водачите им. Но кожата в много отношения е идеална, при облеклото на мотористите. Тя предлага топлина, защита в случай на пързаляне по груба настилка, защита срещу дъжд или отломки, а боядисана в черно, прикрива натрупаната мръсотия. Освен това, членовете на мотоклубове, носят кожени елеци, на които пришиват своите MC Нашивки. Като те са символ на гордост и принадлежност към даден мото клуб.

 

В нашия сайт, можете да откриете специализирани дрехи и аксесоари за мотористи

Ние, от Hooligans1312 предлагаме разнообразни и специализирани артикули за мотористи : НашивкиБанданиБъфовеМото каскиМото Чанти за кракЕлециСуитчъриТенискиВетровки и др.

За членуващите в Мото клубове, изработваме Клубно облекло

А за мотористи, членуващи в мотоклубове можем да изработим дрехи : като елеци, тениски, суитчъри и др. с изобразена емблемата/логото на съответния клуб.

Освен това, изработваме и MC Нашивки 

Нашият екип е добре запознат, с правилата при изработка на ,,Гърбове,, и Нашивки за мото клубовете.

Затова ще се радваме да Ви изработим :

  •  ,,Гръб,, с 3 елемента: централно лого, горна дъга и долна дъга.
  •  МС нашивки отпред : Нашивки с името на клуба; функцията (President; Vice President; Secretary; Treasurer; Road Captain; Sgt. at Arms ; Member); с локацията на клуба

Последвайте ни във Facebook и  Instagram.

Ако имате въпроси или искате да се свържете с нас относно конкретен проект , можете да се свържете с нас на телефон +359 88 7878 553 във Viber или WhatsApp .

Приятно пазаруване !

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *