Corporate Blogs

Предимства на онлайн пазаруването

Предимства на онлайн пазаруването.

В днешно време все повече хора пазаруват онлайн. Това е така, защото онлайн магазините имат някои важни предимства пред физическите магазини. И именно тези предимства им позволяват да увеличават продажбите си и да привличат нови клиенти.

Основните предимства на онлайн магазините включват:

1. Спестявате време

Купувайки от онлайн магазини, Вие спестявате най-вече от към времето си. Няма да Ви се налага да шофирате или да търсите къде да паркирате, нито пък да чакате градския транспорт, също така, няма да се лутате къде точно е местоположението на магазина.

Освен това, губим твърде много време в търсене на определено нещо в магазините. Първо, докато открием правилния продукт по щендерите, а след това и досадната проверка за налични размери. При онлайн магазините, само с няколко клика, успявате да намерите всичката нужна информация.

 

2. Пазарувате по всяко време на денонощието

При онлайн пазаруването, няма обедни почивки или почивни дни. Пазаруването може да се извърши по всяко удобно за Вас време, 24 часа в денонощието.  Вие заявявате вашата поръчка, а ние при първа възможност, започваме да я обработваме и изпълняваме.

 

3. Отличават се от традиционните магазини 

Ако в повечето физически магазини се предлагат еднакви, или подобни продукти. Днес, чрез интернета и постоянно развиващото се онлайн пространството, се предлагат все повече нови и различни възможности за хората.  Възможност за сдобиване с по-актуални, различни и интересни стоки. Освен това, не рядко, стоките са по-евтини от тези във физическите магазини.

Смятаме, че нашият онлайн магазин се откроява от традиционните магазини, по две причини:

4. Пълна информация за продукта

Разглеждайки онлайн магазин, имате възможността бързо да намерите необходимата и най-подробна информация за даден продукт.  А въз основа на получената информация, да направите своя избор.

Голямо предимство на онлайн магазините, е че разполагат с раздел ,,отзиви и коментари,,. Където можете да видите препоръка за продукт, или точно обратното, да се предпазите от некачествена стока.

 

5. Свобода на избор

Използвайки онлайн пазаруването, ще се отървете от слушането на натрапчиви продавачи. Които все Ви убеждават, че точно това е най-подходящото нещо за Вас. А също така,  ще престанат и онези лоши погледи, когато нищо не сте купили. Знаем, че първо искате да разгледате, да сравните и чак тогава да закупите. И това е абсолютно разбираемо за нас. Така че, в сайта ни можете да разглеждате колкото време Ви е нужно. А когато сте се решили, да пристъпите към пазаруване !

 

6. Доставка

Всички онлайн магазини предлагат доставка. Освен това, доста често при достигната определена сума, купувачът може да получи безплатна доставка, което значително спестява пари. Ние от Hooligans1312, също спазваме този принцип и при сума над 200 лв. можете да се възползвате от безплатна доставка.

Ако искате да си спестите време и да не ходите до офис на куриерска фирма. Можете да поръчате желаната стока до адреса на работното Ви място,  например.

 

Присъединете се и Вие към онлайн пазаруването!

В България  има голям процент на хора, които се страхуват и нямат доверие в онлайн пазаруването. Междувременно, тези страхове често са неоснователни. Докато в другите страни, при онлайн пазаруване, първо се плаща и след това се получава стоката. В България има опция за наложен платеж от куриерска фирма Еконт, с която работим ние. Така можете първо да видите стоката и след това да я заплатите.

Ние ще Ви дадем няколко препоръки за безопасно пазаруване в интернет : 

  • Проучете предварително сайта, от който искате да пазарувате
  • Вижте дали този сайт има данни за фирмата, адрес и телефон
  • Вижте отзивите и коментарите на другите клиенти
  • Вижте дали имат Facebook, Instagram или друга онлайн платформа
  • Вижте общите условия и политиката на сайта – за поръчване, за връщане, за срокове и прочие

Надяваме се, да сме успели да Ви покажем какви са предимствата на онлайн пазаруването. И да се присъедините и Вие към най-новият начин за пазаруване – в Интернет !

Ако имате въпроси или искате да се свържете с нас относно конкретен проект , можете да се свържете с нас на телефон +359 88 7878 553 във Viber или WhatsApp .

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *