Back
Начало » Shop » Знаме от плат (Персонализирай)

Знаме от плат (Персонализирай)

лв. 110.00лв. 120.00

Персонализирай знаме !

Изразете подкрепата си чрез знаме по поръчка.
Чрез знамената по поръчка, можете да покажете своя патриотизъм, подкрепа за родния си отбор или членуването си в мотоклуб.

За изработката на знамената използваме техника, наречена сублимация. Която гарантира дълготрайност на знамената, висока разделителна способност и перфектни цветове.

На знамената за окачане се поставят капси, които им позволяват да бъдат висящи вертикално от таван или навес, завързани за ограда или монтирани на стена.

Знамената за окачане са изработени от по-дебел и тежък плат, което гарантира по-голяма издръжливост.

Характеристики на знамената:

Издръжливост
универсален, дълготраен полиестер

Нашите персонализирани знамена са изработени от 100% полиестерен материал, който е подгънат и зашит от всички страни, за да се осигури допълнителна издръжливост на знамето.
Приблизителна продължителност на живота : 4+ години при правилна грижа и съхранение

Качество на печата
висококачествен, с ярки и наситени цветове

За да произвеждаме висококачествени знамена, използваме широкоформатни принтери за сублимация. Тази техника използва топлина, чрез която мастилата навлизат в порите на плата, което води до изображение, устойчиво на атмосферни влияния и избледнявания. А също така, изображенията са многоцветни и ярки.

Време за производство. Безплатна доставка*
производство 1-2 седмици и безплатна доставка

Времето, което ни е нужно да произведем знаме по поръчка е различно. Но е в границите на една до две седмици, като всичко зависи от обема на работа, в дадения момент.
Нека не забравяме, че предлагаме безплатна доставка за поръчки над 200 лв.

Изчистване
Share Design

An unique URL to share will be created for you...

Описание

Описание

Какво представляват персонализираните знамена?

Знамената са изработени от устойчив на атмосферни влияния и избледняване полиестерен материал. Отпечатани са с помощта на процес, наречен сублимация. Подходящи са за вътрешна и външна употреба.
Ако желаете знаме, което е за веене, можем да ви пришием джоб. А ако знамето ще се окачва, можем да ви поставим капси. Тази гъвкавост в избора, позволява знамето да бъде разположено на различни локации : веещи се на колове; висящи вертикално от таван или навес, завързани за ограда или монтирани на стена. С помощта на въжета, връзки или монтирани на стената куки, пирони и т.н.
Персонализираните знамена са с правоъгълна или квадратна форма. Ако желаете знаме перо, сълза и др. трябва да знаете, че те са специални рекламни или бизнес знамена, които са проектирани в специфична форма с помощта на джоб за прът. Те са по-специфични за изработка, затова ако искате да поръчате такова, Ви препоръчваме да се свържете с нас на тел. +359 88 7878 553 във Viber или WhatsApp.

От каква материя са изработени персонализираните знамената?

Персонализираните знамена са изработени от полиестер. Като дебелина на полиестера, определя качествата му. Спрямо целите на знамето, ще се определи нужната дебелина :
Знамената за веене обикновено са по-тънки, от тези за окачане. Знамената за веене са леки, което позволява знамето да се развява на вятъра. Имайте предвид, ако знамената са големи, те не са подходящи за малък кол. Материята е водоустойчива, което ги прави подходящи за излагане на открито. Знамената за веене обикновено са за по-кратко, а не за дългосрочно излагане на открито.
Знамената за окачане са изработени от по-дебел и тежък плат, което им позволява да се излагат и при по-силен вятър. По-дебелата полиестерна тъкан предлага по-голяма издръжливост, особено при ветровити условия. Материята има по-висока толерантност срещу разкъсване или пробиване. Материята има матов вид и е подходяща за продължително излагане на открито.

Каква форма да избера за моето знаме?

Формата ще зависи от размерите на вашето знаме. Можете да избирате между правоъгълна и квадратна форма.

В какъв размер мога да поръчам знамето си ?

Вие сами определяте от какъв размер знаме се нуждаете. А ако желаете, можете да използвате стандартните размери: Малко знаме : 100х60 см.; Средно знаме : 150х90 см.; Голямо знаме : 200х120 см.

От двете страни на знамето, ли ще се вижда изображението ?

Знамето ще бъде отпечатано от едната страна, докато другата страна ще показва леко избледняла и огледална версия на вашия дизайн (подобно на гледане от задната страна на рисунка на лист).

Разгледайте снимки на знамена по поръчка, изработени от нас за наши клиенти.

Вместо да качвам моя файл в приложението за персонализация, мога ли да го изпратя по имейл?

Препоръчваме да го качите през приложението за персонализация, за да може най-правилно да го поставите. За да не се допусне грешка, дали зададените размери са за хоризонтално или вертикално изображение.
Ако все пак желаете да го изпратите по имейл : shop@hooligans1312.com И не забравяйте, да ни дадете допълнителна информация за размера на знамето, къде ще го използвате (за да определим плата) и как ще го окачвате (дали да пришием джоб или да поставим капси).

Каква е препоръчителната резолюция на файловете?

Препоръчваме да настроите файловете на 300dpi.
Но не по-малко от 150dpi.

Ще бъдат ли включени кол/стойка за знаме към моята покупка на персонализирано знаме?

Не, няма да бъдат включени. При нас можете да поръчате знаме и да изберете дали да Ви пришием джоб или да ви поставим капси. А след това Вие ще го прикрепите, където желаете.

Каква е правилната грижа за персонализираните знамена ?

Персонализираните знамена могат да се перат в пералня : на ниски обороти и температура на водата до 40°C. Перете отделно от другите дрехи и оставете да изсъхне на въздух (не използвайте сушилня). Ако вашето знаме е набръчкано, оставете го на пряка слънчева светлина, за да премахнете гънките. Не гладете вашето знаме, за да премахнете гънките (това ще повреди материала и дизайна).
Знамена огнеустойчиви ли са?
Знамената са устойчиви на топлина, но не са проектирани да бъдат огнеустойчиви. Предупреждаваме да не излагате знамето в близост до открит пламък или искри.

Мога ли да върна персонализирано знаме?

За съжаление, не. Персонализираните знамена са изработени по поръчка и след това няма да може да бъде препродадено. Естествено, ако има допусната грешка от наша страна, можете да върнете знамето, а ние да произведем ново.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0.300 кг
Размер знамена

1.50х.1.50м, 2х1.50м

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Знаме от плат (Персонализирай)”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Доставка
1) Доставка на налични артикули на склад, на територията на България в срок oт 2 до 5 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката по имейл – за налични артикули на склад.
2) Доставка на артикули, подлежащи на изработка – в срок до 14 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката по имейл – за артикули, които не са налични и / или се изработват по индивидуален дизайн на КЛИЕНТА от ДОСТАВЧИКА.